Μπαμπάς χορεύει μπαλέτο με τις αυτιστικές κόρες του!

A
A
Μπαμπάς χορεύει μπαλέτο με τις αυτιστικές κόρες του
 

Ο 54χρονος Joilson Santos, μπαμπάς και οικοδόμος από τη Βραζιλία κατέρριψε τα στερεότυπα και γράφτηκε σε μαθήματα για μπαλέτο έτσι ώστε να βοηθήσει τις 10 και 8 ετών κόρες του που έχουν αυτισμό να κάνουν το μάθημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ruptly, η οικογένεια Santos ξεκίνησε τα μαθήματα μπαλέτου αφού ενημερώθηκαν για το πρότζεκτ «Μπλέ μπαλέτο» όπου μητέρες συμμετέχουν μαζί με τις αυτιστικές κόρες τους στα μαθήματα χορού.

Η γυναίκα του ήθελε και τα δύο κορίτσια τους να παρακολουθούν το συγκεκριμένο μάθημα.

Έτσι, ο γλυκός μπαμπάς ξεκίνησε τα μαθήματα με την μία τους κόρη και η μαμά ανέλαβε την άλλη.

Η γυναίκα του δήλωσε περήφανη για τον άντρα της και τόνισε πως το να έχεις έναν σύζυγο σαν τον δικό της, είναι σαν να έχεις κερδίσει το καλύτερο βραβείο στον κόσμο! Ευχήθηκε η πλειοψηφία των μπαμπάδων να του μοιάσουν και να θεωρούν όπως κι εκείνος ότι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο να κάνει ένας μπαμπάς μπαλέτο με τις κόρες του – όσα πειράγματα κι αν δέχεται από φίλους και συναδέλφους.

«Θα έκανα τα πάντα για τις κόρες μου. Στο σπίτι μας υπάρχουν τα κορίτσια μας, η γυναίκα μου κι εγώ. Ποιος νοιάζεται για το τι θεωρεί νορμάλ ο έξω κόσμος;», δήλωσε ο γλυκός μπαμπάς.

Δείτε το σχετικό video:

Πηγή άρθρου : themamagers.gr

Baila.gr
 
Main Menu x
X