Τρόποι πληρωμής

 

Τρόποι πληρωμής

Α. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από την εταιρεία Courier θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με έξοδα αντικαταβολής:

2,50€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Β. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε, εάν προτιμάτε, να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρίας μας και να μας ενημερώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) στέλνοντας e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@baila.gr
(να αναγράφεται στο καταθετήριο το όνομα του καταθέτη),
β) τηλεφωνικά στο 24310.63623.

Λογαριασμοί Τραπεζών:

Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 477/002800-28
IBAN : GR65 0110 4770 0000 4770 0280 028

Πρώτος δικαιούχος: Φρεγγίδης Χαράλαμπος

Τράπεζα Eurobank

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0037.08.0101092721

IBAN : GR7102600370000080101092721

Πρώτος δικαιούχος: Φρεγγίδης Χαράλαμπος

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε «έξοδα εντολέα» και όχι «αμφοτέρων ή αποδέκτη» διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφλησή της.

Τρόπος και Κόστος αποστολής

Η BAILA πραγματοποιεί τις αποστολές των εμπορευμάτων της συνεργαζόμενη με την εταιρία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. και μέσω της υπηρεσίας αποστολών εσωτερικού Πόρτα – Πόρτα. Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας Πόρτα – Πόρτα, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά πάνω από 20 χρόνια. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων – ΕΛΤΑ και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών – courier services. Οι Ταχυµεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. διαθέτουν ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, αξιοποιώντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο πανελλαδικό δίκτυο 750 καταστημάτων του ΕΛΤΑ, για να προσφέρουν γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των αντικειμένων σας, φέρνοντας όλο τον κόσμο στην πόρτα σας. Παρέχει γρήγορη, αξιόπιστη και οικονομική εξυπηρέτηση για τη μεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου, σε οποιονδήποτε προορισμό, με την υπηρεσία «Πόρτα-Πόρτα», που από το 1987 φέρνει ολόκληρη την Ελλάδα στην πόρτα σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη σύμφωνα με τα παρακάτω:

Έξοδα αποστολής : 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Για αποστολή σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το ανάλογο κόστος επιβάρυνσής σας.

Η BAILA δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της BAILA ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.