Τρόποι πληρωμής

Α. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από την εταιρεία Courier θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με έξοδα αντικαταβολής:

  • Για αποστολές εσωτερικού 1,50€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)
  • Για αποστολές προς Κύπρο 6,50€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

Β. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε, εάν προτιμάτε, να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρίας μας και να μας ενημερώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) στέλνοντας e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@baila.gr
(να αναγράφεται στο καταθετήριο το όνομα του καταθέτη),
β) τηλεφωνικά στο 24310.63623.

Λογαριασμοί Τραπεζών:

Εθνική Τράπεζα

Αρ. Λογαριασμού: 477/002800-28

IBAN : GR65 0110 4770 0000 4770 0280 028

Πρώτος δικαιούχος: Φρεγγίδης Χαράλαμπος

Τράπεζα Eurobank

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0037.08.0101092721

IBAN : GR71 0260 0370 0000 8010 1092 721

Πρώτος δικαιούχος: Φρεγγίδης Χαράλαμπος

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού: 6261146155235

IBAN : GR65 0171 2610 0062 6114 6155 235

Πρώτος δικαιούχος: Φρεγγίδης Χαράλαμπος

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε «έξοδα εντολέα» και όχι «αμφοτέρων ή αποδέκτη» διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφλησή της.

Γ. ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Μπορείτε, εάν προτιμάτε, να εξοφλήσετε τις αγορές σας με χρέωση είτε πιστωτικής κάρτας (Visa/Mastercard) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η Εταιρεία. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ και η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 

Τρόπος και Κόστος αποστολής

Η BAILA πραγματοποιεί τις αποστολές των εμπορευμάτων της συνεργαζόμενη με εταιρία ταχυμεταφορών. Οι αποστολές εσωτερικού πραγματοποιούνται συνήθως σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές προς Κύπρο πραγματοποιούνται συνήθως σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη σύμφωνα με τα παρακάτω:

Έξοδα αποστολής εσωτερικού : 3,90€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)
Έξοδα αποστολής προς Κύπρο : 18,50€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

Για αποστολή σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το ανάλογο επιπλέον κόστος επιβάρυνσής σας εάν και εφόσον υπάρχει.

Η BAILA δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της BAILA ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

H BAILA διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.