Όταν το «όχι» δεν είναι απάντηση!

A
A
 

Όταν αρνείσαι ρητά το «όχι» για απάντηση, αλλάζουν κάποια αξιοσημείωτα πράγματα στον τρόπο που προσεγγίζεις τα όνειρά σου.
Εάν η αποτυχία δεν είναι επιλογή, τότε τι;


Πηγή: PBS
 


Έχετε ακούσει για την εξαιρετική χορεύτρια Misty Coopeland , η οποία μεγάλωσε σχεδόν άστεγη και παρόλα αυτά ξεπέρασε τις προσδοκίες και έγινε η δεύτερη αφρο-αμερικανίδα γυναίκα που κατάφερε να γίνει πρίμα μπαλαρίνα στο American Ballet Theater ;
Εάν ναι, ίσως δεν ξέρετε όλη την ιστορία και το ταξίδι της Misty μας μαθαίνει πολλά εμάς τους υπόλοιπους για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.
Ας αρχίσουμε με ένα σύντομο αλλά ισχυρό κομμάτι της ιστορίας το οποίο θέλει την Misty σε μια καμπάνια της Under Armour η οποία δείχνει γυναίκες αθλήτριες να χρησιμοποιούν καθαρή δύναμη θέλησης για να συντονίσουν τα πρότυπα της κοινωνίας με την επίτευξη των ονείρων τους.
Στην αφήγηση στο βίντεο της Copeland είναι ένα μικρό κορίτσι που διαβάζει επιστολές απόρριψης που έλαβε η Copeland πριν γίνει δεκτή σε μία από τις πιο διάσημες εταιρείες μπαλέτου στον κόσμο.
Τώρα είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνιδα. Αν το παράδειγμα της Misty είναι οποιαδήποτε απόδειξη του τι είναι δυνατό, τότε όπως είναι προφανές θα πρέπει να αναπτύξετε ένα μέρος του παιχνιδιού σας που εξαλείφει ολοκληρωτικά τη δύναμη των πραγμάτων που δεν μπορείτε να αλλάξετε.
Σας κάνει να σκεφτείτε τι είναι πιθανό, έτσι δεν είναι?
Όταν το «όχι» δεν είναι απάντηση!

Πάρτε τα δικά σας όνειρα…

Αυτά είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να εισπράξουμε από την ιστορία της Misty για τις δικές μας εμπνεύσεις.

‘Αγνόησε όσα λένε οι ανεπαρκείς άνθρωποι γύρω σου’ – Dr. Lynda

Αυτός ίσως είναι ο νούμερο ένα κανόνας μας.
Παρατηρήσατε ποτέ πώς κάποιοι άνθρωποι είναι απαισιόδοξοι; Θα υπάρξουν πάντα αυτοί που θα λένε όχι. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι γενικά δύσκολοι και διανοητικά τεμπέληδες όταν πρόκειται να αλλάξουν. Ακόμα και οι “ειδικοί” δεν θα δουν το επόμενο μεγάλο πράγμα όταν έχουν παραιτηθεί από την ανάπτυξη των ιδεών τους για το τι είναι δυνατό.
Γνωρίζω και αγαπώ μερικούς ανθρώπους σαν αυτούς, αλλά δεν παίρνω τις συμβουλές τους.


Πηγή: Kent G. Becker // Flickr
 


«Το να μην έχεις δεν ήταν ποτέ λόγος για να μην κάνεις» . – Rahzel M. Brown
Η ιστορία της Misty αποδεικνύει ότι το αμερικανικό όνειρο είναι ακόμα ζωντανό και καλά. Ανεξάρτητα από τις αρχές σας, εάν η δουλειά σας είναι εξαιρετική και η στάση σας ανυψώνει τους άλλους, τότε θα βρεθείτε να ανεβαίνετε στις τάξεις στον τομέα σας.

Όταν το «όχι» δεν είναι απάντηση!

Δεν υπάρχουν συντομεύσεις. Εάν η δουλειά σας δεν είναι εξαιρετική, τότε μελετήστε, εξασκηθείτε και επιμείνετε. Ακούγεται ότι η Misty έκανε πολλά από αυτά.
«Μην ξεχνάς ποτέ ότι ίσως υπάρχει η προοπτική να προετοιμάζεις το επόμενο μεγάλο άλμα. Η ανθρωπότητα εξαρτάται από εσένα» – Dr. Lynda
Η ομορφιά είναι απολύτως παντού, έτσι δεν είναι;
«Δημιουργείτε τη δική σας τύχη αναπτύσσοντας τις συνήθειες που αυξάνουν τις πιθανότητες ότι τα καλά πράγματα θα φτάσουν στο δρόμο σας »– Dr. Lynda

Πηγή άρθρου: everwideningcircles.com

Baila.gr
 
Main Menu x
X